Erätulille läheisen kanssa (12–17-vuotias ja omainen tai läheinen)

Tapahtuman kuva
4.8.2023, klo 14.00 - 6.8.2023, klo 13.00
Sanna Tuisku-Lehto
Tämä kurssi on tarkoitettu 12–17-vuotiaille nuorille, joilla on cp-vamma, mmc ja/tai hydrokefalia.

Nyt pääset oikealle, esteettömälle eräretkelle isän, äidin tai muun haluamasi aikuisen kanssa. Retkeilemme taitavien eräoppaiden johdolla ja mukana on tarvittava määrä avustajia. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa retkeilykokemusta, voit tulla mukaan luontoelämykseen turvallisin mielin. Omat tai lainatut retkikamppeet ovat kuitenkin tarpeen ja juttelemme niistä sinun ja valitsemasi lähesen kanssa etukäteen Teams-yhteydellä.

Retkikohteemme on entinen metsäoppilaitos lähiympäristöineen. Lähellä ovat metsä, ranta ja saavutettavat luontoelämykset. Yövymme teltassa, kotateltassa tai riippumatossa, syömme avotulella valmistettua ruokaa, retkeilemme metsässä ja melomme järvellä. Rannassa on telttasauna, josta voi vaikkapa hippocampella pulahtaa uimaan. Lauantai-iltana nautimme kokin valmistaman kolmen ruokalajin eräillallisen.

Telttaleirissämme on huoltoteltta ja ulkohuussit. Lähietäisyydeltä löytyvät tarvittaessa mahdollisuudet majoitukseen, wc:n käyttöön ja peseytymiseen sisätiloissa. 

Miten mukaan

Osallistujat valitaan hakemusten perusteella. Kerro hakemuksessasi, mitä erityisesti toivot kokevasi tai millaiset asiat saisivat sinut tulemaan mukaan.

Haluamme varmistaa, että sinulla on mukavaa ja turvallista. Siksi kysymme asioita tarkkaan ja toivomme, että liität hakemukseen myös kuntoutussuunnitelmasi tai toimintakykyäsi kuvaavan lääkärinlausunnon esimerkiksi word, pdf- tai kuvatiedostona.


15.12.2022, klo 00.00 - 31.5.2023, klo 23.59
Suomen CP-liitto ry
Polku Hotel