logo

Perhelomitustoiminta

Perhelomitustoiminta on tarkoitettu vanhemmille, jotka hoitavat kotona lastaan, jolla on cp-vamma, mmc tai hydrokefalia ja joilla ei ole päätöstä kunnallisesta omaishoidontuesta. Toiminnan tarkoitus on mahdollistaa vapaapäivän, viikonloppuvapaan tai loman vietto.

Lomitustunteja myönnetään korkeintaan 12 vuorokautta vuodessa. Kerralla voi käyttää enintään 7 vuorokautta. CP-liitto maksaa palkkion lomittajalle, kun työ on tehty. Palkkiosta vähennetään ennakkopidätys. CP-liitto maksaa lomittajan palkkion, mutta ei muita kuluja kuten matkakuluja.

Perhelomitustoimintaa hakevan on itse hankittava lomittaja. Lomittajan on oltava täysi-ikänen, eikä hän voi olla samassa taloudessa asuva perheenjäsen. CP-liiton pakollinen tapaturmavakuutus koskee myös lomittajia. Liitto ei korvaa muita perhelomitustoiminnassa aiheutuneita vahinkoja.

Perhelomitustoimintaa myönnetään kertaluonteisesti anotuksi ajaksi. Sitä ei myönnetä jälkikäteen, joten muista toimittaa lomake CP-liittoon hyvissä ajoin ennen loman alkua.


Perhelomitustoiminnan hakulomake

Hakijan tiedot (vanhempi tai muu huoltaja)

*
*
*
*
*
*
*
*

Tiedot vammaisesta henkilöstä

*
*
*

Diagnoosi

Tiedot lomittajasta

*
*
*
*
*
*
*
*

Lomittajapalvelua haetaan

*
*
*
*
*

Lähettämällä perhelomittajan suostun tietojen käsittelemiseen rekisterissä

Lomaketta ei ole vielä lähetetty